UTAS eStudent Centre

UTAS Sandy Bay Campus

Recently completed as stage 2 of a two stage refurbishment program for the UTAS Sandy Bay Campus Administration building, the eStudent Centre has transformed the way the University serves its students.

Without increasing floor area the new arrangement is markedly more efficient and has a greater sense of spaciousness.

The provision of smart new on-line enrolment terminals plus convenient face-to-face counter access with generous waiting areas now means that endless queuing and waiting has been dramatically reduced.

Separate Cashier terminals allow fast and efficient processing of payments.

Within the work area staff workstations are spacious and efficiently arranged allowing good visual control of counter areas and generous circulation paths.

The building works were carried out whilst the area remained occupied and functional as a result of excellent two-way cooperation between UTAS staff and contractor. The project was completed within an agreed time-frame and on budget.

Building Services : Kingston & Associates P/L

Cost Consultant : Davis Langon Australia

Builder : Construction 3

Photos : Richard Eastwood